17 oct. 2008

VIDEO: DINAMO - CFR Cluj 0-1

Da. Am pierdut aseară meciul cu CFR. Ratări pe bandă rulantă de fiecare parte. Dar aseară, Lobonţ a fost omul meciului. Ce presiune a fost la poarta lui, dar a scos toate şuturile. Am avut noroc la un corner de Adrian Cristea. A scos o minge cu capul de pe linia porţii. Bogdan Lobonţ nu avea ce să facă la acea lovitură de cap. Dar până la urmă ne-am luat gol de la Yosuf Kone care a deviat mingea cu latul aproape de vinclul porţii. Fază trasă la indigo, exact ca în meciul României cu Franţa când Ribery exact la fel a şutat în acea parte iar Lobonţ doar s-a uitat. CFR a reuşit să menţină acest scor până la finalul meciului. Dar şi Tamaş, ce ghiulele a trimis spre poarta lui Eduard Stăncioiu. Uneori la şi surprins, mingea intrânt aproape în poartă, da Stăncioiu ajungând până la urmă la acea minge. În continuare pun videourile cu şansele de gol şi unicul gol. Videourile şi descrierea le-am preluat de pe blogul A.G.M DINAMO. Sper că nu te superi, Alex.

1)CFR Cluj are o prima ocazie tocmai in minutul 5,cand Kone ramane singur pe partea dreapta si suteaza din marginea careului,dar Lobont respinge de langa bara.Mingea putea sa continue faza,dar Tamas e mai iute si salveaza poarta dinamovistilor:


2)In minutul 6,la o lovitura de corner executata de Trica,clujenii pot deschide scorul prin Cadu,dar acesta trimite peste poarta cu capul,desi Lobont iesise total eronat pe faza:


3)Acelasi Cadu poate inscrie in minutul 15,tot cu capul si tot in urma unui corner,dar Adrian Cristea salveaza miraculos cu capu de pe linia portii:


4)In minutul 16,Dubarbier suteaza pe langa poarta,desi Lobont ramasese tintuit pe centrul portii:


5)In minutul 40 vine si golul in poarta dinamovistilor.Dupa un sut de la 20 de metri a lui Perreira,Kone,aflat in careu,la 11 metri,pune piciorul si schimba directia mingii care se duce in plasa,fara nici o sansa pentru Lobont.CFR Cluj marcheaza golul ce la final avea sa fie golul victoriei...:


6)Ocazie importanta a lui Dubarbier in minutul 52:


7)Prima ocazie notabila a lui DINAMO se petrece abia in minutul 59,cand Tamas suteaza de la peste 30 de metri,punandu-l in dificultate,nu indeajuns insa pentru a lasa semne pe tabela de marcaj:


8)Asediu la poarta lui Lobont in minutele 60-61,cand clujenii,dupa o serie de cornere,reusesc sa ii dea mari emotii lui Lobont:


9)In minutul 64 Culio isi incearca si el norocul si suteaza puternic in plasa laterala la o faza la care Lobont era invins:


10)Ocazie a lui Dubarbier in minutul 83 care suteaza putin pe langa bara lui Lobont,dupa o pasa a lui Perreira:


11)Ropotan suteaza in minutul 92 pe langa poarta lui Stancioiu,faza care putea sa insemne golul egalizator:


12)In ultimul minut de joc,94,Deac suteaza in forta,Lobont respinge dar Didi vine la minge si poate inscrie,insa Diabate e la post si reuseste sa salveze:


13)Declaratiile lui Mircea Rednic la conferinta de presa de dupa meci,care a spus ca victoria CFR-ului este de necontestat:


1 Comment:

  1. A.G.M.DINAMO. said...
    Stai linistit ca nu ma supar!;)

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader