7 oct. 2008

România - Franţa


Meciul se va disputa pe data de 11octombrie, la ora 21:40 pe Antena 1.

Cred că tot aţi auzit despre acest meci. Chiar este important. Dacă învingem Franţa ne calificăm în CM10. Unii analişti spun că trebuie să jucam în contraatac. Bratu este excelent pentru asta. Are un plus cu viteza lui. Poate primi nişte pase exacte de la Mutu sau de la Lobonţ, dacă dă o degajare precisă.

S-au mai făcut câteva schimbări pentru acest meci. La naţională au mai fost chemaţi Bogdan Stancu şi Pantilimon. Portarul Timişoarei este rezerva lui Bogdan Lobonţ.

Dacă învingem Franţa, zilele lui Domenech sunt numărate şi este foarte posibil să fie demis. Părerea mea este că nu trebuia chemat Pantilimon. Eduard Stăncioiu trebuia să fie rezerva lui Lobonţ. El are cât de cât experienţă de prin Champions League. Dar nu cred că o să intre Pantilimon în vreun meci. Nu îl scoate Piţurcă pe Lobonţ din poartă, doar dacă se accidentează ceea ce sper să nu se întâmple. Acum nu ştiu dacă o să joace Mutu. Că cică era certat cu Piţurcă şi nu mai ştiu ce. Măcar acum sa vină. Totuşi eu zic că o să vină. Nu pentru Piţurcă, pentru colegii şi pentru ţara lui.

H a i R o m â n i a ! ! !

1 Comment:

  1. Anonim said...
    Pronostic: Romania- Franta 0-0

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader