4 iun. 2008


Patronului Stelei, Gigi Becali, si presedintelui de la Universitatea Cluj, Anton Dobos, nu mai au voie timp de 2 ani pe orice stadion din Romania, dar pe langa asta au mai primit si 200.000 lei amenda.

Implicati in scandal, fotbalistii Gigel Coman si Petre Marin au fost suspendati si ei cate sase luni si au primit cate o amenda in valoare de 180.000 de lei.

Depunctarea nu afecteaza insa clasamentul. Conform lui Valentin Alexandru, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, depunctarea se va aplica la editia 2007-2008, ceea ce insemna ca Steaua a incheiat sezonul tot pe locul 2, cu 7 puncte mai mult decat ocupanta locului trei, Rapid.

Comisia de Disciplina s-a sesizat in acest caz dupa ce DNA a anuntat, in data de 9 mai, ca a inceput urmarirea penala impotriva lui Gigi Becali pentru dare de mita si a lui Anton Dobos pentru complicitate la luare de mita, alte doua persoane fiind anchetate pentru complicitate la dare si luare de mita. Cele doua persoane sunt Teia Sponte, persoana din anturajul lui Becali - in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de complicitate la dare de mita - si Traian Bendorfean, cunostinta a lui Dobos, cercetat pentru complicitate la luare de mita.

0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader