26 oct. 2008

DINAMO - stiaoa/ ETERNUL DERBY

6 zile pana la eternul derby din Liga I intre 2 mari rivale, DINAMO si stiaoa. Acest meci se joaca sambata, 1 noiembrie cu incepere de la ora 21:00 in direct pe Antena 1. Un "El Clasico" al Ligii I. Un meci pe viata si de moarte. Un meci contand pentru DINAMO cat un titlu. Un meci cu galerii impresionante de fiecare parte. Un meci jucat cu ura pentru stelisti. Un meci jucat de DINAMO!!!
F O R Z A DINAMOOOO !!! DINAMOO, LUPTA DINAMO. DINAMO, LUPTA DINAMO!!!

5 Comments:

  1. Adrian Manolache said...
    bine zis eternul derby:)
    Steaua chiar daca merge prost trebuie sa castige acest meci, Dorinel nu poate sa debuteze cu o infrangere impotriva lui Dinamo.
    In plus de asta urmeaza inca un meci f important in Champions League cu LYon si trebuie sa invinga acolo pentru a mai avea sanse macar ptr Cupa Uefa. Deci clar bate Steaua chiar daca vad ca esti un dinamovist infocat:)
    Have a nice day!
    Dobroi Radu said...
    Nu stiu cate sanse are Steaua... moralul ei e la pamant si greu o sa isi revina. O sa vedem la meci!
    Adrian Manolache said...
    cei mai buni sa castige (adica Steaua):)
    have a nice day!
    Dobroi Radu said...
    @adrian: ai dreptate cu cei mai buni sa castige, dar sa nu fim siguri ca o sa fie Steaua. Nu uita ce s-a intamplat anul trecut. OK, si eu cred ca acum aveti mai multe sanse decat anul trecut. Noi avem probleme cu contraatacul. Florin Bratu, Marius Niculae si Pulhac sunt accidentati. Ma rog, ma bucuram daca erau Niculae si Pulhac dar sa nu fie Bratu. Are viteza mare si stie sa si-o foloseasca. Era un plus pt dinamovisti. Bine ca nu s-a acidentat si Bogan Lobont ca altfel eram varza.
    Anonim said...
    Frate, ce e asta ? pls replay

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader