19 sept. 2008

După meciul de aseară între F.C Dinamo Bucureşti şi NEC Nijmegen, fanii dinamovişti au luat-o razna în tribune.

Motivul

Pierderea meciului cu 1-0. După mine nu e un scor care nu se poate repara. Nu uitaţi că urmează returul şi avem şanse să batem atunci!

Incidentele

Suporterii echipei Dinamo care au făcut deplasarea la Nijmegen au aruncat o torţă pe teren, care a căzut foarte aproape de portarul de la NEC, după care au aruncat şi înspre sectorul în care se aflau fanii formaţiei locale, fiind nevoie de intervenţia stewarzilor. Incidentele au continuat, astfel că a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor olandezi, după ce suporterii dinamovişti au aruncat cu mai multe scaune, unul dintre acestea pătrunzând şi pe suprafaţa de joc.

Consecinţele
Dinamo poate pierde meciul la masă verde, poate fi suspendată din cupele europene şi, foarte probabil, va primi şi o sancţiune pecuniară. Vă daţi seama ce ar însemna să fim eliminaţi din grupele europene? Părerea mea e că suporterii dinamovişti să nu mai fiu lăsaţi să intre pe teren pentru că o să strice toată treaba.

Voi ce părere aveţi?

2 Comments:

  1. Anonim said...
    mai radu , situatia e tragica, eu nu cred ca exista scapare pt dinamovisti
    tocmai de aceea eu cred ca ar fi bine sa te lasi de fotbal si sa te apuci de sporturi mai serioase , mai benefice pt tine si pt sanatatea ta.E pacat ca te consumi de tanar pentru cauze moarte.Caine pana la moarte !!!!
    Anonim said...
    dinamo nu o sa fie suspendata...o sa vezi..cu toata k ar fi fost mai bine sa fie suspendata decat ca in acesti 2 ani sa avem niste rezultate mincinoase cu niste jucatori care nu au ce cauta la dinamo...cum ar fi bostina,andrei cristea,dolha..si lista ar continua cu niste jucatori care isi petrec noptile prin cluburi si e pacat sa nu dam nume: Pulhac,Ropotan...ca sa nu mai zik de adrian cristea acest moldovean spurcat care se crede mare fotbalist dar e un rebut!..mi-e greu knd zik asta...DA ECHIPA DE ANUL ASTA E FOARTE SLABA ! NU MERITAM IN UEFA !

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader