11 nov. 2008

Demisii in lant la Rapid!

Era ceva de asteptat! Membrii C.A FC Rapid au demisionat, marti dintr-un motiv foarte simplu: criza financiara la club. Cei care au demisionat sunt: Constantin Zotta, Dragos Nedelcu, Constantin Toma.

Declaratii:

"Mi-am înaintat demisia, nu mai am niciun fel de legătură cu clubul Rapid. Motivele cred că se ştiu foarte bine, nu trebuie să le mai explic", a spus Bunea.


"Azi, mi-am dat demisia şi din funcţia de director general al clubului, şi din cea de membru al consiliului de Administraţie. Din momentul acesta încep cele 60 de zile de preaviz înainte de despărţirea de Rapid. Am fost şi am discutat cu domnul Copos şi dânsul mi-a înţeles decizia," a precizat Constantin Zotta.


"Eu vroiam de mai mult timp să demisionez, încă de acum un an şi jumătate am discutat cu acţionarii să plec, dar George Copos m-a rugat să mai rămân. Apoi a apărut proiectul cu domnul Taher şi am rămas. Îmi pare rău că mă despart acum de Rapid, dar asta este viaţa, trebuia să fac acest pas. Pentru mine, Rapid rămâne o experienţă mai mult decât frumoasă", a mai adăugat Zotta.

"Chiar dacă eu am plecat, jucătorii şi ceilalţi din cadrul clubului trebuie să stea liniştiţi pentru că eu sunt sigur că se vor plăti restanţele financiare pe care clubul le datorează. La Rapid situaţia va reveni la normal, nu trebuie să fie nimeni îngrijorat din acest motiv", a spus Zotta.

Cred ca toti stiti de la ce a pornit tot acest scandal. DANI COMAN! Nu il invinuiesc ca el a facut aceasta problema la club sau altceva. Pur si simplu actionarii nu au mai suportat aceste negocieri, fotbalistii rapidului erau demoralizati cand vedeau ca nu apara COMAN in poarta asa cum vroiau ei, plus ca era si o tensiune in vestiare din cauza lu Peşeiru (vorba lui Arhi). Dupa mine asta n`are ce cauta la Rapid. E varza. Mai bine il aducea pe Razvan Lucescu sau un alt antrenor. In fine, nu cred ca o sa se repare ceva la Rapid si posibil in nici un an Rapid nici sa nu mai existe.

0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader