11 ian. 2009

Review Cobra MicroTalk MT200

Mi-am cumparat aceste walkie-talkies acum vreo 3 saptamani. Merg binisor, le-am folosit si la tara in oras... m-am gandit sa le fac un review sa vedeti cum mi s-au parut mie, ce dotari au etc...

In primul rand vreau sa spun ca sunt utile. In unele cazuri sunt folosite de catre angajati pentru a comunica intre ei. De exemplu, paznicul de la intrare avea Cobra MicroTalk MT200. Eu cred ca daca mi le aduceam si eu incercam fiecare canal, ma ascundeam undeva si incercam sa vb, dar asa am sa fac data viitoare :O.

Raza lor:
Merg 5 km camp deschis. In oras, din testele care le-am facut nu mergeau mai mult de 800 m cu tot cu blocuri,copaci si alte obstacole. Nu sunt statii radio, sunt niste walkie-talkieuri si nu ai ce sa le ceri mai mult.

Forma lor:
Chiar daca bat 5 km, mi-ar fi placut sa fie mai mari. Dintodeauna mi-au placut walkie-talkieurile si statiile radio mai "butucanoase" dar nu stiu de ce. Pur si simplu mi se par mai comode decat alea micute care debea le tii in mana. Totusi sunt bune si astea ... altele oricum nu am gasit.

Sunetul:
Se aude clar si bine, depinde cum vorbeste persoana respectiva... daca alearga ca idiotul si sufla in statie nu te astepta sa se auda limpede ... In schimb, ma deranjeaza un lucru la ele. NU POT DEZACTIVA BIPUL ALA CARE SE AUDE DUPA FIECARE TRANSMISIE si ma disperaaa.

Functionalitate:
Imi place ca au chestia aia de economisire a bateriei... adica, daca nu este nici o transmisie timp de 10 s intra in standby (ceva de genu`) dar nu afecteaza cu nimic transmisia .. chiar daca poate atunci vrea sa vorbeasca cineva cu tine. Din ce am citit pe net, walkie-talkieurile astea tin cam 2 ani, depinde si cum le folosesti... daca le trantesti de pamant cand te enervezi nu pupi nici 1 an :r

In concluzie sunt multumit de ele. In viitor o sa imi iau statii radio serioase, nu jucarele de astea, dar acum is bune si astea :).





3 Comments:

  1. Anonim said...
    Zici si un pret ceva?

    "In viitor o sa imi iau statii radio serioase, nu jucarele de astea, dar acum is bune si astea."
    Pai pentru ce le folosesti? Nu pentru joaca / distractie? Daca da, atunci sunt foarte bune si astea, zic eu. :D Adica, pentru ce ti-ar trebui statii radio serioase?
    Dobroi Radu said...
    120 lei de la Altex .. stiu ca nu prea am ce face cu statii radio .. dar pur si simplu imi plac si cand n-am ce face mai dau de unul :))
    Anonim said...
    va rog spuneti-mi si mie cum se folosesc...un mic tutorial ..miam cumparat si eu la fel...am citit instructiunile....dar tot nu procep cum se folosesc....va rog ajutati-ma...id: andreyforever94.....mutumesc anticipat

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader