23 apr. 2008

Mio Moov - Un GPS Inteligent


Gama de produse Moov cuprinde primele dispozitive GPS Mio care au integrata functia de cautare locala dinamica, disponibila pentru piata locala din al treilea trimestru al lui 2008, ce poate fi utilizata pentru a gasi puncte de interes precum magazine, restaurante, sedii de companii si locuri de distractii. Aceste dispozitive, beneficiind de tehnologia Bluetooth, se pot conecta prin intermediul telefonului mobil la o baza de date online de unde pot fi descarcate informatii actualizate despre punctele de interes. Serviciul de cautare in baza de date este oferit de parteneri online de top. Alternativ, utilizatorii pot sa caute punctele de interes pe internet, inainte de a-si incepe calatoria, cu ajutorul software-ului MioMore.


Moov este, de asemenea, prima gama care prezinta noua tehnologie SiRF "InstantFixll" ce anticipeaza pozitionarea satelitilor la pornirea GPS-ului astfel incat timpul de asteptare sa nu depaseasca cinci secunde, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot incepe navigarea imediat ce pornesc la drum.
Gama de produse Moov este disponibila pe piata din Romania, prin intermediul partenerilor Mio - RHS Company si LCP Systems, la preturi de vanzare estimative de:
Moov 360 Europa – 269 EURO
EURMoov 330 Europa – 249 EURO
EURMoov 330 Regional – 219 EURO
EURMoov 200 Europa – 219 EURO
EURMoov 200 Regional – 179 EURO

0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader