8 apr. 2008

Top 4:Faze tari


1. Sexul dureaza intre 3 si 13 minute. Un studiu care a avut ca subiecti persoane calificate in terapii sexuale conchide ca durata optima pentru un act sexual este intre 3 si 13 minute. Dar in cele 3-13 minute nu intra si preludiul, iar terapeutii au spus ca actul sexual de 1-2 minute este „prea scurt“, informeaza EvZ. Cercetatorul Eric Corty, autorul studiului, spune ca descoperirea sa este de natura sa-i linisteasca pe cei convinsi ca trebuie sa „reziste“ cat mai mult.
2. Angajeaza un om ca sa bea cu el. Un simplu anunt a dat peste cap viata linistita dintr-un satuc din comitatul englez Hempshire. La posta din localitate, cineva cauta un partener de baut bere. Postul se plateste cu 10 euro pe ora. Candidatul ideal trebuie sa aiba o pasiune pentru bere si sa poata purta discutii cu un pensionar, anunta Click. Cel care a dat anuntul este un pensionar de 88 de ani din localitate, care a ramas fara partener de mers la bar.
3. Hillary, sustinuta de un pornostar. Dornici sa iasa mereu in fata, actorul Ice T si sotia sa, Coco, devenita celebra pentru aparitiile in paginile revistelor pentru adulti, si-au facut publice preferintele electorale. In timp ce Ice T a declarat hotarat ca il va vota pe Barack Obama, deoarece acesta poate schimba imaginea negativa pe care o au Statele Unite in lume, Coco a marturisit ca are o alta optiune politica. "Eu mi-as dori sa castige Hillary", a afirmat starleta care, rugata sa isi motiveze alegerea, a oferit un raspuns cat se poate de sec: "Pentru ca e femeie, nu e suficient?", relateaza Cancan.
4. A spart 55 de caramizi in 4 secunde si 49 de sutimi. Un britanic expert in karate a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce, zilele trecute, a reusit sa sparga 55 de caramizi de beton cu mana in doar 4 secunde si 49 de sutimi. Ed Byrne (40 de ani) a doborat vechiul record, care era de 17 secunde si 49 de sutimi. Cu toate acestea, britanicul e nemultumit deoarece a atins aceasta performanta dupa ce a lovit caramizile de cateva ori si vrea ca in viitorul apropiat sa le sparga dintr-o singura miscare a mainii. Pentru inceput insa va incerca sa atinga aceasta performanta folosind doar 31 de caramizi, scrie Libertatea.

0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader