8 apr. 2008

Starnews


Kate Moss este declarata ‘Cea mai bine imbracata femeie’ de catre revista engleza ‘Glamour’. Anul trecut era Kylie Minongue pe primul loc, dar anul acesta cititori i-au ‘oferit’ doar locul 19. In top le mai gasim pe Sienna Miller (2), Scarlett Johansson(3), Rachel Bilson(4) si Jennifer Aniston(5).

Compania British Airways nu mai vrea sa o transporteze pe Naomi Campbell, asta dupa ce actrita a fost arestata saptamana trecuta, pentru ca a jignit si a scuipat la un politist. Naomi calatoreste deja de 30 de ani cu British Arways, de asta managmentul ei spera sa poata rezolva problema fara ajutor juridic.

Multe staruri din Hollywood erau prezent la mariajul lui Estee Stanley, dar toata atentie era la Ashley Olsen. Actrita purta o masca alba(vedeti poza). De ce purta Ashley o masca nu se stie. Se zice ca sa nu o recunoasca paparazzi. ‘Sunt o fata destul de mica, si daca te fugareste un barbat de 2 metri si tipa tot feluri de lucruri ciudate al tine, chiar te sperii’ a spus Ashley ceva timp in urma. 

0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader