15 iun. 2008

Politia elvetiana a retinut, la Zurich, 11 hoti romani, care ii jefuiau pe suporterii echipelor de fotbal intr-un tramvai care circula intre gara din oras si stadionul Letzigrund, arena ce a gazduit partidele Romaniei cu Franta si Italia, de la Euro.

Potrivit presei italiene, preluata de Mediafax, incidentele intre suporteri produse la Zurich dupa meciul Italia - Romania, scor 1-1, din grupa C de la Campionatul European, s-au soldat cu 84 de raniti. In cursul violentelor, un suporter a fost aruncat in raul care strabate orasul Zurich, iar altul si-a pierdut temporar cunostinta dupa o lovitura primita la cap , anunta cotidianul italian La Repubblica.

Sase italieni au fost retinuti. Cinci dintre ei au fost surprinsi de politisti in timp ce comiteau acte de vandalism, iar al saselea a fost arestat dupa ce a lovit un steward, care a ajuns la spital.

Potrivit sursei citate, violente s-au inregistrat si la Berna, unde s-a disputat meciul Franta - Olanda, scor 1-4, tot din grupa C de la Euro-2008. Politia a retinut 105 persoane, unele pentru furt, si a trebuit sa intervina pentru a aplana o altercatie in care suporterii se luptau chiar cu cutite.


0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader