1 iun. 2008

România - Muntenegru

Nationala Romaniei a invins, in aceasta seara, reprezentativa statului Muntenegru, cu scorul de 4-0, in ultimul amical al tricolorilor inainte de Euro 2008.

Meciul a inceput, in mod suprinrinzator, la poarta lui Lobont, care a aparat, in minutul 2, un penalty acordat de arbitrul Tudor dupa un fault al lui Tamas la Vucinici.

Mutu a deschis scorul in minutul 14, cu un sut sec de la marginea careului, dupa o pasa primita de la Chivu. Ghionea a marcat primul sau gol in pentru echipa nationala in minutul 49, dupa un corner executat de Petre, iar Dica a facut spectacol, trecandu-si in cont dubla (min. 55 si 70).

Spre finalul meciului, singurul reprezentant al campioanei CFR Cluj, portarul Eduard Stancioiu, a intrat, pentru prima oara in teren, pentru echipa nationala.

In echipa nationala a Muntenegrului au evoluat doi jucatori care sunt legitimati la echipe din Romania: Milan Jovanovic, de la Universitatea Cluj, si Vladimir Bozovic, de la Rapid Bucuresti, acesta din urma fiind si recordmenul de selectii, cu un numar de noua prezente din tot atatea posibile.

Romania: Lobont (M. Popa 46, Stancioiu 79) - Contra (Sapunaru 58), Tamas (Ghionea 46), Radu Stefan, Rat (Moti 46) - Cocis (Dica 46), Radoi (Codrea 46), Chivu (Ad. Cristea) - Fl. Petre (Nicolita 58), Marica (M. Niculae 46), Mutu (D. Niculae 46). Antrenor: Victor Piturca.

Muntenegru: M. Bozovic – Pavicevic, Tanasijevic (Dalovic 70), M. Jovanovic (Ognjanovic 74), V. Bozovic – Bogavac (Zverotic 56), Drincic, M. Pekovic (Novakovic74), Boskovic (L. Pejovic 70) - Burzanovic (Jovetovic 46) - Vucinic (Purovic 86). Antrenor: Zoran Filipovic.

Arbitri: Alexandru Tudor - Nicolae Marodin, Adrian Vidan
Stadion: Steaua; Spectatori: 8.000

0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader