5 aug. 2008

o ştire preluată de pe: dinamomania.net


Dupa cum ati putut observa, stadionul Dinamo abordeaza diferit in noul sezon problema accesului si supravegherii spectatorilor. Adica acum exista un sistem profesional acolo (sunt nu mai putin de 40 de camere de supraveghere), desi inca nu functioneaza asa cum ar trebui.

Cu noul sistem de acces in stadion, fiecare spectator care trece prin „furcile” turnichetilor, trebuie, fara discriminare, sa aiba bilet – situatie in care si copiii sunt nevoiti sa plateasca intrarea. Deoarece la noi intotdeauna problemele se trateaza si nu se previn, parintii care au incercat sa intre cu copiii la meciul de duminica stiu foarte bine cum stau lucrurile.

Contactat de DinamoMania, ofiterul de presa al FC Dinamo, Ionel Culina, a declarat ca situatia nu va ramane asa, incercandu-se ca pana la urmatorul meci pe care Dinamo il va juca pe teren propriu (cu steoaia 2) sa se gaseasca o solutie pentru revenirea la o situatie similara celei de pana la introducerea noului sistem de acces. Exista de fapt mai multe variante: „se studiaza varianta - copiii sub 7 ani gratuit, 7-14 ani: reducere 50 la suta, insa principala problema este ca se pot aseza copii pe locurile unor abonati sau cumparatori de bilet, iar parintii nu accepta pentru copii un sector diferit in stadion, in care cei mici sa stea separat de parinti” a ne-a mai declarat Culina.



0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader