11 aug. 2008

FC Dinamo - CS Otopeni

Am câştigat, dar nu sunt foarte fericit. Am câştigat cu o echipa care nu e foarte puternica ... aşa că nu contează foarte mult această victorie pentru mine.. scorul a fost 3-2.Golurile au fost marcate de Chiacu '3, 69 - penalti, pentru CS Otopeni, respectiv Nyamma '8 - autogol, Bratu '45, M. Niculae '83. Nu spun mai multe pentru că nu e important. Când o să fie un meci de al lui DINAMO care e important scriu detalii, da aşa nu scriu nimic.

Later edit: la insistenţele unui prieten, pun şi detalii. Îs copy/paste de pe Mediafax ca să ştiţi şi voi.


În minutul 3, Florin Manea a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, Pârvu a deviat balonul cu capul până la Cosmin Moţi, care a deviat cu mâna până la Hristu Chiacu şi balonul s-a lovit de tibia fotbalistului împrumutat de Dinamo la CS Otopeni după care a intrat în plasă.

Dinamo a restabilit egalitatea în minutul 8, în urma unei faze controversate. Adrian Cristea a centrat în careu, de unde Ionel Dănciulescu a reluat defectuos şi mingea a fost deviată spre poartă de fundaşul Patrick Gerhardt Nyamma. Portarul Igor Pirgov a oprit balonul pe linia porţii, însă arbitrul de centru Marius Avram, la semnalizarea tuşierului Nicolae Marodin, a acordat gol.

În minutul 33, două erori comise de Lobonţ şi Moţi au făcut ca balonul să ajungă la Chiacu, care a trimis mingea, cu latul, de la aproximativ 11 metri, pe lângă poarta goală.

În minutul 37, Dănciulescu a scăpat singur spre poartă şi a şutat pe jos însă portarul portarul formaţiei CS Otopeni a respins cu piciorul.

Oaspeţii au intrat în avantaj în minutul 45, după ce mingea degajată de Bogdan Lobonţ a ajuns la Florin Bratu şi atacantul dinamovist l-a învins pe Pirgov, cu un şut la firul ierbii, din interiorul careului.

În minutul 69, portarul Lobonţ a ieşit în marginea careului şi a luftat, iar în cădere l-a faultat pe Chiacu. Arbitrul Marius Avram a dictat lovitură de pedeapsă, care a fost transformată de acelaşi Chiacu.

Atacantul Ionel Dănciulescu a nimerit bara transversală în minutul 74, după ce a reluat cu capul o centrare primită de la Boştină.

În minutul 77, jucătorul venezuelean Gualbert Campos a debutat în Liga I, după ce l-a înlocuit pe Gabriel Boştină.

În minutul 82, Scarlatache a trimis cu capul balonul spre poartă, profitând de o ieşire inoportună a lui Lobonţ, şi fundaşul Lucian Goian a respins de pe linia porţii.

Dinamo a preluat, din nou, conducerea în minutul 83, ân urma unui şut puternic expediat de Marius Niculae, de la aproximativ 13 metri de poartă.

Pentru partida de la Ploieşti, observatori au fost desemnaţi Ioan Mureşan, din partea Federaţiei Române de Fotbal, şi Paul Costaş, din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Subscribe in a reader

0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader