23 mai 2008

Acer Predator

HP are Voodoo si Blackbird, Dell are XPS, Alienware are ALX si Acer..nu avea nimic in segmentul high-end pana acum cateva zile, cand a fost anuntat noul Aspire Predator G7700!

Acer Predator: Sistemul care te lasa fara cuvintePredator este genul acela de sistem pe care il vezi si zici "mamaaaaa, cat de tare este!" constient fiind ca n-o sa pui niciodata mana pe asa ceva. Dar niciodata sa nu zici niciodata..

Carcasa portocalie ne-a lasat fara replici. Usita cu patru brate care ascunde cititorul de carduri si unitatile optice, pare desprinsa direct din filmul cu acelasi nume. Printre grilele masive de culoare neagra se poate observa iluminarea albastra de efect, care se gaseste si in butonul Power de forma triunghiulara.

Daca nu vrei sa-ti terorizezi vecinii cu impuscaturile din Crysis, iti poti conecta castile la panelul frontal care include si 4 porturi USB 2.0. Sub usita magica exista bay-uri unde poti baga ce unitate optica doresti: DVD, HD DVD sau Blu ray.

In interior, totul este pe alese. Se poate alege un procesor Quad Core pe care Acer are grija sa-l overclock-eze la peste 3.5 Ghz, pana la 8 GB de RAM DDR 800/1066 Mhz si un chipset Nvidia nForce 780i SLI care sa coordoneze colaborarea dintre cele mai importante componente.

Acer Predator: Sistemul care te lasa fara cuvinteIn carcasa exista loc pentru 4 unitati HDD SATA de 3.5", pentru o capacitate maxima de 4 TB. Nu e cine stie ce dar ce sa faci, trebuie sa te multumesti cu atat..

Predator exceleaza la capitolul procesare video 3D. Se pot alege 3 placi Nvidia GeForce 9800 GTX, montate in mod 3 way SLI! Trebuie sa va spunem ca Tweaktown a testat o configuratie triple SLI cu 9800 GTX si a obtinut in Crysis la 1920 x 1200 pixeli si toate setarile la high, 48.22 fps.

Acer a pus in Aspire Predator G7700 o sursa de 1000W, suficienta pentru a hrani toate componentele gurmande, luminile si sistemul de racire performant pe baza de lichid.

Restul sunt simple detalii: placa de sunet Creative X-Fi Platinum, TV tuner hibrid, sistem de operare Vista Ultimate, WiFi b/g si porturi cat cuprinde in spate!

Cat costa un asemenea monstru? Nu se stie momentan. Oricum, presupunem ca nu va costa mai mult de 1000 de dolari. Pardon. Mai mult de cinci rate a cate 1000 de dolari..

0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader