8 mai 2008

Dell XOS 6730

Ai ajuns acasa atins de plictiseala dupa o zi grea petrecuta la scoala si nu sti ce sa faci? O solutie ar fi sa lenevesti cu telecomanda in mana, insa nu e cel mai fericit caz si nicidecum nu o vei lua in calcul!

Pentru ca esti un gamer care se respecta, te vei napusti asupra calculatorului, incepand noi misiuni din Warcraft III DotA (Defense of the Ancients), WoW sau Crysis. Daca decizi sa te joci toata noaptea, trebuie sa privesti partea buna a lucrurilor: cum nu te-ai schimbat de haine, a doua zi iei acelasi ghiozdan in spate si hop la scoala!

Dell XPS 730: Daca iti plac jocurile, trebuie sa ai asa ceva!Multi dintre noi au sisteme bune care fac fata cu brio in majoritatea jocurilor actuale. Indiferent in ce tabara te afli, cu PC-uri de mii de dolari sau de cateva sute de dolari, stim ca iti place la nebunie sa tanjesti dupa cele mai puternice sisteme de gaming.

Dell a lansat pentru cei care nu vor sa piarda vreun fps in cele mai gurmande jocuri (Crysis e unul dintre ele..), noul monstru XPS 730, construit fara niciun compromis in legatura cu dotarile tehnice si aspectul.

Ca sa stim de la bun inceput cu cine avem de-a face, trebuie sa spunem ca Dell XPS 730 poate rula Crysis fluent cu detaliile la maxim, fara sa coboare sub 30fps! Asta da performanta..

XPS 730 are configuratii care incep de la 3999$ pentru modelele racite cu aer si 4999$ pentru cele racite cu lichid. E un pret exorbitant pentru noi, insa performanta se plateste de regula scump.

Care este cea mai buna configuratie care poate fi achizitionata? Inainte sa cititi, fixati-va bine in scaune, fotolii, canapele..Dell XPS 730 are un look de obiect S.F., cu o forma futurista ce include elemente de decor, geamuri laterale, grile de aerisire, lumini si nu in ultimul rand lucruri functionale.

overclockat de producator pana la frecventa de La interior, XPS 730 tine cu "dintii" de un procesor Intel Core 2 Extreme QX96503.8 Ghz! Patru nuclee asteapta sa fie puse la munci grele, fara o incalzire excesiva gratie sistemului de racire cu lichid care se ocupa de procesor, chipset si GPU-uri.

Memoria RAM de 8 GB este DDR3 1067Mhz, aceasta cantitate imensa fiind suportata numai de OS-ul Windows Vista Ultimate pe 64 biti. Si chipset-ul este unul la inaltime, si anume NVIDIA nForce® 790i Ultra SLI.

Dell XPS 730: Daca iti plac jocurile, trebuie sa ai asa ceva!Facem ce facem si trebuie sa ajungem la placile video: doua bucati ATI Radeon 3870 X2 cu 1 GB fiecare sunt montate in mod Crossfire X, pentru un total de 4 procesoare video. Un singur card video cu GPU 3870 X2 a spart bariera de 1 Teraflop, prin urmare doua astfel de placi au toate atuurile sa supuna un joc precum Crysis.

Cat spatiu iti trebuie sa te simti bine? 1 TB e ok? Ti se pare putin? Bine. Dell XPS 730 iti ofera 4 TB pentru toate nevoile tale cotidiene..Si daca mai vrei sa scapi de anumite filme, poti sa le pui pe discuri DVD sau Blu-ray cu cele doua unitati optice incluse.

Sunetul vine dintr-o placa Sound Blaster X-Fi Xtreme Music, excelenta pentru o atmosfera pe cinste. Restul sunt simple detalii: WiFi n, porturi eSATA, USB 2.0, cititor de carduri, Firewire, Bluetooth..

Cat trebuie sa scoti din buzunar pentru un asemenea sistem? Daca iti permiti asa ceva, mult spor la cumparaturi! Dell XPS 730 prezentat mai sus costa aproximativ 8500 dolari..Urmariti clipul de mai jos :

0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader