17 mai 2008

Samsung F400

Samsung si Bang&Olufsen scot un dual slider pentru iubitorii de muzicaSamsung F400 va fi lansat initial in Franta, la sfarsitul acestei luni. Telefonul are un mecanism dual slide asemanator cu cel inclus in Nokia N95, care dezvaluite la un capat o tastatura alfanumerica, iar la celalalt capat speaker-ele stereo!

Samsung a colaborat cu Bang&Olufsen, punand in F400 o gramada de functii interesante. Tehnologia B&O ICEpower asigura un sunet de calitate, la care mai contribuie si Smart Bass cu basi super cool si Smart Limiter, care "tine" amplitudinea sunetului in limite sa zicem, fiziologice.

F400 are chiar si un procesor audio Digital Natural Sound engine (DNSe) care se ocupa de procesarea sunetului, precum si o tasta hotkey pentru accesul rapid la player.

Cireasa de pe tort o constituie functia Shazam, care recunoaste automat numele si autorul unei piese. Cum functioneaza? Sa zicem ca asculti la radio o melodie si nu iti aduce aminte cum se numeste si cine o canta. Daca ea exista in memoria telefonului, nu trebuie decat sa-l indrepti spre radio si Shazam iti va afisa automat tot ce te intereseaza!

Samsung si Bang&Olufsen scot un dual slider pentru iubitorii de muzicaNavigarea prin listele de melodii este floare la ureche. Samsung a pus in F400 o rotita la fel de buna precum cea a lui HTC Touch Cruise, care functioneaza si ca tasta cu 4 directii.

F400 vine cu un card microSD de 1 GB ce poate fi schimbat oricand cu un altul de pana la 8 GB. Daca te-ai plictisit de piesele din memorie, ai la dispozitie Radio FM. Muzica o poti asculta si la casti wireless, gratie Bluetooth A2DP. Pentru casti cu fir ai la indemana un jack de 3.5mm.

Daca din cand in cand iti place sa mai faci si poze, F400 include o camera foto de 3 megapixeli cu blit si auto focus. Pozele se vad bine pe display-ul QVGA de 2.2 inci.

Noul telefon Samsung F400 va functiona in retele GSM si HSDPA. Din pacate, nu se cunoaste momentan pretul la care va putea fi achizitionat.

0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader