17 mai 2008

Top 4 faze tari!

1) Cea mai tânără profesoară universitară din lume are 18 ani. La 8 luni ştia să citească, iar la 10 ani era deja admisă la Facultatea de Matematică din New York. Are centura neagră în Tae Kwon Do ţi a fost numită unul dintre copiii-minune ai muzicii. Alia Sabur povesteşte pentru Cotidianul cum este să fii altfel decât ceilalţi.

2)
Şi-a scos nevasta la vânzare pe eBay. Un britanic gelos îşi licitează consoarta pentru că este mincinoasă şi infidelă. Bărbatul în vârstă de 44 de ani şi-a alungat soţia de acasă, dupa ce i-a citit emailurile în care aceasta discuta cu un bărbat misterios despre viaţa lor amoroasă. Plin de urî şi dornic de razbunare, Paul, tata a doi copii, a postat o fotografie cu sotia sa, Sharon, pe site-ul de licitatii online eBay. "Vând nevastă mincinoasă şi infidelă", sună anunţul postat de britanic, citat de Cancan.

3)Gândacii ruseşti cuceresc spatiul. Cercetători ruşi din regiunea Voronej fac experienţe pe gândaci care au zburat in spatiu anul trecut la bordul unui laborator spatial si asupra descendentilor lor. In jur de 50 de gandaci au zburat in spatiu timp de 12 zile, la bordul satelitul stiintific rusesc Foton-M3, lansat in septembrie 2007, a declarat unul dintre responsabilii acestui proiect, Dmitri Atiakchine, citat de Romantica. Dupa acest voiaj, o femela gandac a conceput 33 de micuti in imponderabilitate, care au crescut mult mai repede decat cei care au inceput viata pe pamant.

4)O scrisoare a lui Einstein vândută cu 261.000 de euro. O scrisoare în manuscris a lui Albert Einstein a fost vândută cu 261.000 de euro la o licitatie din Londra. Casa de licitatii a declarat ca cel care a cumparat scrisoarea este un colectionar pasionat de fizica. Celebrul fizician a redactat aceasta scrisoare in limba germana in luna ianuarie a anului 1945, cu un an inainte de moartea sa si a fost trimisa filosofului Eric Gutkind, scrie Capital.



0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader