19 mai 2008

Îndragim FPS-urile, strategiile (abia aşteptam StarCraft 2..) şi nu in ultimul rand cursele cu masini: seria NFS, Midnight Club, F1, Burnout, Grand Turismo, Toca, Track Mania si lista parca nu se mai termina.

Toate titlurile de mai sus v-au trecut prin mana si nu v-ati gandit cum ar fi fost daca le-ati fi jucat pe un simulator super cool, asa cum este CXC Motion Pro II.


CXC ne-a pregatit o surpriza de proportii. Simulatorul lor nu numai ca ofera o imagine panoramica ce iti permite sa mai vezi si cu coada ochiului, insa include un sistem audio surround performant, piese de cea mai buna calitate si zguduituri generatoare de adrenalina, gratie unui ansamblu de amortizoare.

Motion Pro II are 3 display-uri LCD de 46 inci fiecare, cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli (1080p) si un contrast de 10.000:1.

Sistemul audio este alcatuit din 5 sateliti de 3 inci si un subwoofer de 10 inci, care scot impreuna un sunet de 505 W RMS. Doi sateliti sunt pozitionati in fata scaunului, doi in spate langa partile raspunzatoare de vibratii, un satelit sta sub scaun iar subwooferul e orientat spre posterior.

Volanul Sparco 270 LN/SN foloseste Exclusive Active Driving Technology, functie responsabila de Force Feedback. Exista 12 butoane configurabile de catre utilizator. Bordul se aseamana mult cu cel al unui bolid de curse, avand un buton rosu de "ignition". Cutia de viteze este secventiala, cu 6 viteze + 1 marsarier.

0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader