17 mai 2008


Preşedintele FRF a fost implicat sâmbata dimineaţă într-un accident rutier în zona Bucureştii Noi. Mircea Sandu a ajuns cu maşina pe refugiul de tramvai de pe sensul opus, după ce s-a ciocnit cu o Dacie. Cristian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat pentru HotNews.ro că şoferul Daciei a fost transportat la spital.

UPDATE: Mircea Sandu s-a ales cu dosar penal pentru vătamare corporală din culpă!

"Accidentul s-a petrecut în cartierul Bucureştii Noi, în zona Laromet. Se fac cercetări, nu putem înca să stabilim cine este vinovat pentru producerea accidentului". Se pare că Mircea Sandu nu ar fi acordat prioritate!

Cristian Capat, şeful Serviciilor pentru accidente grave din Bucureşti a declarat că amândoi şoferi sunt vinovaţi pentru producerea accidentului . "Din primele verificări, s-a constatat faptul că Mircea Sandu nu a respectat semnul ocolire din zona refugiului, moment în care s-a tamponat cu o Dacie, al cărei şofer nu s-a asigurat. Accidentul nu a fost grav, şoferul Daciei a fost transportat la spital şi nu are decât cateva contuzii. Alcoolemia lui Mircea Sandu a fost zero." Atât permisul lui Mircea Sandu cât şi cel al şoferului Daciei, vor fi ridicate de Poliţie pentru 15 zile.

Preşedintele FRF a spus imediat după accident că merită să îi fie reţinut carnetul. "Am lovit o maşină şi am rămas la faţa locului ca să vină şi Salvarea şi Poliţia, ca să se întocmească toate procedurile. Şoferul Daciei nu a avut decât o contuzie, în rest, două fiare care s-au ciocnit. Am greşit, trebuie să plătesc", a spus Sandu.

0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader