22 mai 2008

Piţurcă a renunţat la Deac!


Ceea ce era previzibil să se întâmple s-a întâmplat: selectionerul Victor Piţurca a renunţat la Ciprian Deac în perspectiva EURO 2008, fotbalistul formaţiei CFR Cluj fiind alături de accidentatul Ovidiu Petre cei doi care nu vor face deplasarea în Elveţia şi Austria. Mai rămâne o singură întrebare: cine va fi cel de-al treilea?

Convocat în cadrul turneului de relaxare din Turcia, Deac a părut a fi paiul în ochi al selectionerului la adresa campioanei CFR Cluj, cea care nu avea niciun fotbalist selectionat până la acel moment. A apărut Ciprian pe lista cu toate că aceasta măsură a părut una mai mult diplomatică a selectionerului la faptul că Eugen Trică nu a fost convocat.

"Noi plecam la drum cu un lot de 25 din care vom renunţa la doi jucători. Unul dintre aceştia va fi Deac pe care l-am chemat pentru a lua contact cu naţionala", a spus Victor Piţurcă.

Echipa naţională a României s-a reunit joi la Centrul National de la Mogoşoaia în vederea pregătirilor pentru EURO 2008, urmând ca antrenorul primei reprezentative să facă public şi ultimul fotbalist care nu va fi convocat pentru turneul final din Austria şi Elveşia.

0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader