28 mai 2008

Cel mai tare laptop!

Crezi că le-ai văzut pe toate? Oh, nu! Acest laptop cel puţin ciudat sigur te va lăsa fără cuvinte..

Xentex Dual este un laptop care nu impresionează la capitolul dotări, însă i se iartă rapid orice neajuns când vedem cât de ingenios este el construit! Să îti prezentăm reţeta..

Se ia una bucată laptop vechi pe care nimeni nu şi-l mai doreşte în zilele noastre, se taie carcasa minutios in doua parti aproximativ egale si gata, rezulta Xentex Dual! Ce bine daca lucrurile ar fi fost atat de simple.

Nu ai mai vazut in viata ta un asemenea laptop!Xentex are doua display-uri de 13.3 inci cu 1024 x 768 pixeli (impreuna formeaza un display masiv de 19.5 inci) dintre care unul se poate roti, transformand masinaria intr-un Tablet PC. Display-ul din partea dreapta este touchscreen, pentru utilizarea ca tableta fiind inclus un stylus.

Un laptop trebuie sa fie prin definitie portabil, iar Xentex exact pentru asta este construit in acest fel. Atunci cand se doreste a fi transportat, Xentex Dual poate fi indoit de la jumatate si pliat! Se reduce astfel lungimea la jumatate, insa grosimea de dubleaza..Una peste alta, mecanismul este super ingenios.

La interior, Xentex are un procesor Athlon la 850 Mhz si 128 MB RAM. Poate ca nu este suficient de puternic pentru Vista, insa cine doreste sa-l achizitioneze (via eBay), sigur il va folosi drept piesa de colectie.

Xentex Dual poate fi cumparat prin licitatie pe eBay, pretul actual fiind de 663 dolari.

via: hotnews

0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader