22 mai 2008

Top 4 faze tari

Papagalul ştia adresa unde locuieşte. Un papagal din Japonia, care a scapat din colivie iar apoi s-a ratacit, a facut exact ceea ce a fost invatat: s-a prezentat, spunandu-si numele, iar apoi a precizat adresa la care locuieste. “Sunt domnul Yosuke Nakamura”, au fost primele cuvinte ale papagalului, care apoi a mentionat adresa completa, sustine Click.

Aventuri la scobit în dinti. Britanicii folosesc cerceii, betele de la acadele si chiar varful ciocanului pentru a se scobi intre dinti, releva un studiu realizat de Fundatia britanica pentru sanatate dentara si compania Oral B. De asemenea, peste 25% dintre cele 1.000 de persoane chestionate au marturisit ca au deschis o sticla cu dintii, iar cel putin una din zece a folosit ata dentara in timp ce se afla la volan, anunta EvZ.

A vrăjit un minor trimitandu-i o poză cu sanii Pamelei Anderson. O femeie in varsta de 32 de ani a trimis o poza cu sanii Pamelei Anderson pentru a fi sigura ca-l cucereste pe colegul ei de serviciu, in varsta de doar 15 ani. Courtney Issabella Bailey a explicat politiei ca baiatul ii scrisese un SMS prin care o ruga sa ii trimita o poza cu sanii ei. Pentru ca nu era convinsa ca naturaletea nurilor ei il va cuceri, femeia a optat pentru o poza cu sanii Pamelei. Vedeta Baywatch i-a purtat noroc si Bailey l-a cucerit pe minor. Pentru ca a intretinut relatii sexuale cu el de doua ori, femeia a primit o pedeapsa de 4 luni de inchisoare cu suspendare desi a incercat sa se scuze spunand ca baiatul parea mult mai matur, relateaza Romantica.

Are nas de silicon. Fostul model britanic John Brash isi lipeste zilnic un nas din silicon pentru a-si ascunde ramasitele nasului sau facut bucati in timpul unei batai. El si-a pierdut nasul intr-o incaierare cu un amic, pe care o regreta de fiecare data cand se priveste in oglinda, scrie Cancan.

0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader