17 mai 2008

Despre Olimpiada, fosta campioana a spus ca orice loc mai sus decat locul trei este bun pentru echipa de gimnastica a Romaniei.

Nadia Comaneci: Zidane mi-a spus ca Romania n-are nici o sansa la EuroNadia Comaneci a participat, vineri, la actiunea "Sunt mic si voinic", initiata chiar de fundatia care ii poarta numele alaturi de Primaria Sectorului 1. In fusta scurta si tocuri, fosta campioana a demonstrat in fata asistentei ca si-a pastrat calitatile de mare gimnasta. Intrebata despre Euro 2008, Nadia l-a citat pe Zinedine Zidane: "M-am intalnit cu Zinedine Zidane acum o luna si jumatate si mi-a spus ca Romania nu are nici o sansa. Eu gandesc pozitiv, nu stiu prea bine fotbal, dar cand joaca Romania le tin pumnii".

Fosta gimnasta spune despre echipa de gimnastica a Romaniei ca va fi un mare succes daca va reusi sa se claseze mai sus de locul trei la Jocurile Olimpice. "Ilie Nastase a vorbit la general cand a spus ca sansele Romaniei la JO sunt foarte mici. E adevarat ca poate nu va fi un succes atat de mare cum suntem noi obisnuiti, sa venim cu medalii, mai ales de la gimnastica si sporturile care ne caracterizeaza pe noi romanii, insa este un inceput bun pentru gimnastica si trebuie sa fim multumiti.

Atunci cand veneam cu unu, unu, unu, nu stiu daca eram asa apreciati, iar acum cand nu mai luam, «aoleu, ce s-a intamplat». E o schimbare de generatie, o schimbare de antrenori, si pana la urma speram sa iesim cu bine. Vom fi la Beijing doua saptamani, il vom lua si pe Dylan (n.r. - fiul Nadiei Comaneci) cu noi. Impreuna cu Bart noi vom transmite pentru televiziunea din Mexic. Ce sa spun, va fi foarte greu, stim foarte bine ca in momentul de fata Romania se afla pe locul trei, a reusit sa-i bata pe rusi, dar orice este mai bun decat trei va fi un mare succes", a mai spus Nadia.

0 Comments:

Post a Comment



Pana acum oameni mă citesc. O poţi face şi tu dacă te abonezi prin orice Add to Google Reader or Homepage feedreader